این سایت تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد
جالب و دیدنی
موضوعات داغ

طرز تهیه ی کوفته تبریزی

نکات آشپزی کوفته من چرا وا میره؟؟

چرا کوفته من وا میره؟

فوت فن و نکات پخت کوفته

فوت و فن های کوفته زیاده و واقعا مثل ته چین از اون دسته غذاهاس که باید با تجربه و صبر و حوصله مهارت هاش رو یاد گرفت. ولی به طور کلی:

  1. لپه و برنج باید نیم پز باشه. نه اینکه کاملا بپزه و یا خام باشه.
  2. آب پیاز باید گرفته بشه.
  3. در هر مرحله از مخلوط کردن مواد اون ها رو کاملا ورز بدید. کوفته به طور کلی باید یک ربعی ورز بخوره و این مرحله مهمترین قسمت ماجراست.
  4. گلوله هاتون باید کاملا یک دست و گرد باشه و خیلی آروم وارد قابلمه بشه.
  5. حرارت قابلمه ای که آب رب در اون هست و کوفته ها رو میخواید داخلش بذارید باید کاملا پایین و ملایم باشه. اگر آب رب در حال قل زدن باشه کوفته وا میره.
  6. در کوفته رو اصلا نباید کیپ کنید چون وا میره. من خودم در پنج تا ده دقیقه اول اصلا درش رو نمیذارم و بعد از اون درش رو نصفه میذارم.
  7. به هیچ وجه تا یک ربع اول به کوفته ها دست نزنید چون هر تکون کوچیک ممکنه باعث ترک خوردنش بشه.
  8. یه نکته دیگه هم این که از همون ابتدا موادتون رو به تعداد جدا کنید و بعد گلوله کنید تا مثل کوفته من آخریش کوچیکتر از بقیه نشه.

اگه تجربه های دیگه ای از کوفته دارین میتونین با ما در میون بذارید تا همه استفاده کنیم.

نمایش بیشتر

دیدگاه بگذارید

avatar
  Subscribe  
Notify of
دکمه بازگشت به بالا
بستن